Hvem er Bjarmi Isheste

Bjarmi Isheste er bestående af en lille gruppe entusiastiske "islænderfolk". Vi elsker miljøet med og omkring den islandske hest. Vi dyrker islænderhesten både i sport, avl og som hygge hest.

 

Vi er beligende på Gl. Klitgaard Camping lidt Nord for Løkken, hvor vi nyder godt af de fantastiske facilliter området byder på, med skøn natur, strand og lækker ovalbane.

 

Vores mission er at skabe originale arrangementer, tilfordel for Kræftens Bekæmpelse, hvor vi dyrker den gamle hyggelige stemming i blandt "islænderfolket".

 

Bjarmí Isheste er en non-profit forening, hvilket vil sige, at alt arbejde er gjort på frivilig basis. Foreningen består i kraft af, at der afholdes stævner, kurser, ridelejr m.m. til gavn for den almene islænderrytter.

 

Foreningens hovedarrangement er Eventstævnet som afholdes én årligt. Det er i kraft af dette arrangement Bjarmi Isheste er dannet, således det er muligt at afholde en stor begivenhed med div. aktiviteter som amerikansk lotteri, pause-show, stort cafeteria, fælles spisning og meget mere til gavn for et godt gørende formål. I 2012 var stævnet arrangeret tilfordel for Kræftens Bekæmpelse og i 2013 afholdt til fordel for Børnecancerfonden.

 

Vi håber på, at se jer til et vores arrangementer.

 

Bjarmi Isheste

Nikolai Svalebæk, Helle Kallmayer, Katja Kallmayer og Rikke Lønbro

 

Copyright - Bjarmi Isheste | info@bjarmi.dk | Lyngbyvej, 331 | 9480 Løkken

Sponsor til

Eventstævne 2016