Eventstævne

Eventstævnet er et koncept som Bjarmi Isheste har udviklet. Eventstævnet er ikke et helt almindeligt islandshestestævne, det er et velgørendheds stævne, hvor overskuddet går ubeskåret til en velgørende organisation.

I 2012 blev denne anerledes form for islandshestestævne afprøvet for første gang, og det var en stor succes! Med over 70 ekvipager og 1.500 besøgende tilskuer måtte vi melde stævnet udsolgt. Efter en fremragnede weekend med godt vejr, glade ryttere og gæster kunne vi stolt gøre status og annoncerer, at der var et samlet overskud på lidt over 30.000 kr.

Pengene blev doneret direkte til Kræftens Bekæmpelse, hvor 70% var afsat til forskning og de resterende 30% til den lokale afdeling i Nordjylland.

 

Succesen blev gentaget i 2013, og igen et Eventstævne som stort set var udsolgt, tiltrods at vi havde udvidet med op til 90 ekvipager. Dette år støttede vi Børnecancerfonden i deres arbejde mod canceren. Endnu gang kunne vi meddele et overskud på over 30.000 kr. hvilket vi var meget stolte af trods en større konkurrence om publikummer denne sommer weekend.

 

2014 blev året hvor vi slog alle rekorder. Trods et seriøst dårligt stævne vejr med både blæst og regn begge dage, kunne vi stolt meddele et overskud på 50.058,14 kr. Vi havde igen igen et udsolgt stævne med 90 deltagende ekvipager og et ydserts standhaftigt publikum som udstod hvad vejrguderne havde på bud.

 

Vi glæder os til forberedelserne til dette års Eventstævne d. 12.-13. sep. 2015.

 

Copyright - Bjarmi Isheste | info@bjarmi.dk | Lyngbyvej, 331 | 9480 Løkken

Sponsor til

Eventstævne 2016