Indbydelse Ridelejr 2015

Efterspørgslen til Bjarmi Isheste’s ridelejr er enorm, hvilket vi er meget glade for!

Vi afholder derfor igen i år ridelejr i den første uge af skolernes sommerferie fra mandag d. 29/6 – fredag d. 3/7. Ridelejren afholdes samarbejde med Gl. Klitgaard Camping og hytteby med plads til 20 børn i alderen 10 til 17 år.

 

Rikke Lønbro og Nikolai Svalebæk vil igen i år være sammen med deltagerne hele ugen. De er begge erfarne og dygtige ryttere. Rikke er ivrig konkurrence rytter på DM-plan i både Sport og Gæðingakeppni og underviser til daglig både børn og voksne i ridning på islandske heste. Nikolai er ridelejrens ”glade onkel”, der elsker sjov og ballade samt en god ridetur på stranden. Sammen vil de to igen sørge for, at alle for en fabelagtig lejr, der både bliver sjov og lærerig.

 

Vi skal bo i campingpladsens hytter uden toilet men tæt beliggende på servicebygningerne. Prisen for ridelejren er kr. 2.500,-. hvilket er inkl. alt til hele ugen for børnene. Det eneste der skal medbringes er evt. mad til hestene (kraft foder + hø) så sørger vi for resten!

 

Programmet for ugens forløb bliver fastlagt i foråret og I vil få nemmere besked herom, når vi nærmer os. Men vi kan afsløre at vi gentager de største succeser fra tidligere år såsom: Pony Games, rideture i det fri, badning i swimmingpoolen, afslutningsstævne, aktiviteter på campingpladsens område og meget mere. Yderligere vil vi krydre ugen med nye tiltag, så vi endnu en gang forhåbentlig kan få fem fantastiske dage for både deltagere, heste og os som arrangører.

 

Det er også muligt at deltage i ridelejren, selvom man ikke har sin egen hest. Her kan man leje en hest hos Gl. Klitgaard Camping og hytteby for en pris på kr 500,- for alle fem dage. Der er ikke krav til at egen hest har gyldig stamtavle, bare så længe den er vaccineret jf. gældende lovgivningen, og ikke modtager medicin eller har anden smitsom sygdom, er den velkommen.

 

Vi oplever stor interesse for pladserne til ridelejren og det betyder at vi ligeledes modtager henvendelser om hvorvidt børn under 10 år må deltage. Vi vil gerne strække os langt for at en gruppe børn kan have mulighed for at tilmelde sig ridelejren, også selv om en enkelt person skulle være lige under aldersgrænsen. Men hvis dette skal kunne lade sig gøre beder vi forældre kontakte os evt. pr. mail og vi kan her efter tage en snak om hvorvidt vi vurderer det sandsynligt at barnet er selvstændig nok til at gennemføre ugen. Vi har desuden på forhånd besluttet, at dette kun kan lade sig gøre ved få børn, da vi ikke ønsker gennemsnitsalderen al for lav. Det bliver derfor efter først til mølle princippet, hvis der skal gives dispensation.

 

Det er vigtigt at man selv kan passe og håndtere sin hest samt ride selvstændigt i større flokke. Vi ønsker en fantastisk uge for alle deltagere, hvorfor vi af erfaring kan konkludere, at børnenes selvstændighed er en væsentlig faktor for en rigtig god ridelejr. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige alt det vi kan, så børnene ikke mangler den nødvendige hjælp.

 

Tilmelding til ridelejren sker via Sporti.dk og det vil være efter først til mølle princippet. Tilmelding starter søndag d. 1. marts 2015 kl. 20:00 og når pladserne er fyldt ud, lukker tilmeldingen. Husk der er bindende tilmelding. I tilfælde af udsolgte pladser vil der blive oprettet en mail-venteliste, som der kan tilmeldes ved at sende en mail til info@bjarmi.dk

 

 

For at gøre det muligt at afholde ridelejren, er der følgende betingelser:

  • Der er plads til 20 børn men, hvis der er mindre end 17 børn tilmeldte ser vi os nødsaget til at aflyse ridelejren. Det indbetale deltagergebyr betales i så fald tilbage til alle tilmeldte, dog minus Sporti’s tilmeldings gebyr (ca. 11 kr.).
  • Medbragte heste skal møde sygdomsfri samt korrekt vaccineret jf. gældende lovgivning.
  • I tilfælde af at medbragte heste ikke er raske eller i forsvarlig sundheds tilstand til at gennemføre ugens forløb, kan hesten ikke deltage.
  • Der kan gives enkelte dispensationer til børn på 9 år, dette skal dog aftales med Bjarmi Isheste (info@bjarmi.dk)
  • Der er bindende tilmelding til ridelejren, dvs. at der kan ikke meldes fra efter betaling.
  • Hvis barn eller egen hest skulle blive syg inden ridelejrens start, betales det fulde deltager gebyr tilbage plus evt. betalt leje for hest, mod forevisning af gyldig læge/dyrelæge erklæring.

 

Vi glæder os til at tage imod jer!

 

Mvh. Bjarmi Isheste

 

Mødested/startsted:

Gl-klitgaard Camping og hytteby, Lyngbyvej 331, 9480 Løkken, Danmark

 

I kan se billeder fra sidste års ridelejr på vores Facebook her.

Copyright - Bjarmi Isheste | info@bjarmi.dk | Lyngbyvej, 331 | 9480 Løkken

Sponsor til

Eventstævne 2016